Bere de calitate - apă de calitate

sub.png

Apa și malțul sunt ingredientele principale în fabricarea berii. Gustul berii este influențat de conținutul de bicarbonați din apă ( apă de brasaj după cum este denumită tehnic ). Este de asemenea necesar a se ajusta duritatea apei pentru a se preveni coroziunea.

Apa de proces

Pas cu pas, tratamentul apei poate cuprinde : filtrare cu nisip, decarbonatare, ajustarea pH-ului și filtrarea cu cărbune activ.

Gustul berii

Tratamentul corect al apei menține nealterat gustul berii. Alegând EUROWATER  ca și consultant și furnizor veți fi siguri de instalații de o înaltă calitate pentru partea de tratare a apei  -  livrate la termen și la prețuri competitive.

bere-de-calitate.png

Instalație completă de tratare a apei constând dintr-un degazor din inox și un filtru mecanic sub presiune de 20 m³/h. Sarcina de tratre pe scurt : degazare de  metan și hidrogen sulfurat și reducerea conținutului de fier, mangan și amoniu.