Filtre de presiune

sub.png

Aceste tipuri de instalații sunt utilizate pentru tratarea apei subterane și a apelor de suprafață. De obicei sunt folosite pentru reducerea fierului, manganului și amoniului din apă.

Filtrele de presiune pot fi de asemenea utilizate pentru câmpurile speciale de aplicare, cum ar fi declorinarea apei, refolosirea apei de proces, filtrarea apei de mare, filtrarea finală a apelor rezi-duale industriale sau municipale.

filtre-de-presiune.png

Avantaje

Sistemul flexibil, cu multe module standard, este rezultatul prețurilor avantajoase și face nenumărate aplicații posibile. Instalațiile sunt simple și în același timp extrem de eficiente . Design-ul face ca instalarea și întreținerea să fie relativ ușoară.

Descrierea instalației

Debitul de module standard: Până la 100 m³/h per unitate. Instalațiile dispun de spălare inversă, manuală sau automată. Coloanele sunt realizate fie din oțel sau oțel inoxidabil. În interior, coloanele sunt protejate împotriva coroziunii în funcție de utilizare și de asemenea alegerea de mediu filtrant se bazează pe considerente individuale.

ns-nsb.png

Tipul NS/NSB

Debit: până la 12 m³/h per unitate

Ideale pentru cerințele mici și mijlocii de apă potabilă. Livrat standard.
Se livrează: galvanizat sau vopsit. Echipat cu placă distribuitor. Etichetat CE.
tf-tfb.png

Tipul TF/TFB

Debit: Până la 100 m³/h per unitate

Tipul TF/TFB are multe utilități și poate fi personalizat de client. Echipat cu placă distribuitor. Etichetat CE. Poate fi livrat la comandă – a se vedea mai multe în conformitate cu instalațiile de filtrare.