Instalații complexe de tratare a apei

sub.png

O soluție completă de tratare a apei constă în mai multe etape de tratament, de exemplu: filtrare, dedurizare, demineralizare – toate sunt controlate de la un cabinet de control central.

Aceste unităti trebuie să fie montate cât mai aproape una față de cealaltă.

intalatii-complexe.png

Instalații de tratare a apei complexe gata pentru utilizare.

Pentru siguranța optimă

Dacă utilizatorul final sau contractantul sunt incerți sau dacă instalația nu poate fi realizată la nivel local în cadrul scopurilor determinate economic și temporal, poate fi un avantaj în a comanda o instalație de tratare a apei (în container sau montată pe cadru) care este gata de utilizare în momentul în care este furnizată.

  • Solutia este completă cu toate conductele interne și cablurile încorporate de fabricant. Întreaga instalație este testată la performanțe și presiune din fabrică. Această siguranță poate fi realizată cu ajutorul unei instalații montate pe cadru – EUROWATER sau cu ajutorul unei instalații containerizate.
  • Am construit la comandă multe instalații, adaptate la cererile și dorințele specifice clientului. Mai jos puteți vedea diferite exemple în acest sens.
  • Suntem încântați să facem oferte pentru punerea în functiune a instalațiilor cât și pentru instruirea echipajului de operare.

 

intalatii-complexe1.png

Instalație gata montată pe cadru pentru un cazan de abur cu combustie pe biomasă

Instalația de tratare a apei este dimensionată pentru a produce 2 x 3.25 m³/h de apă ultrapură ca apă de alimentare pentru un cazan de abur de mare presiune. Instalația complexă de la EUROWATER cuprinde : un pre-încălzitor,o instalație dedurizare duplex, 2 instalații osmoză inversă, 2 instalații electrodeionizare EDI, un tablou central de comandă PLVC incluzând dispozitive de măsurare “on line“ a : durității, conductivității și debitului apei.

Instalații de tratare apă gata montate pe cadru pentru apă de turbină

Această instalație completă de tratare a apei este concepută pentru o centrală cu puterea de 90 MW din Africa. Centrala este proiectată pentru producție. 

  • 1.5 m³/h apă ultra pură pentru turbine
  • 7.5 m³/h apă demineralizată de răcire
  • 2.0 m³/h apă pentru stingerea incendiilor, etc

Echipamentul cuprinde următoarele instalații de tratare a apei montate pe cadru: filtrare, filtru de cărbune activ, dezinfecție cu-UV, dozare de antiscalant, filtrare mecanică, trecere dublă prin osmoză inversă, EDI (electrodeionizare). Totul este controlat de un PLC central cu ecran senzorial.

intalatii-complexe1.png