Instalații de dedurizare

sub.png

Prin dedurizare, sărurile de calciu și magneziu din apa brută sunt schimbate cu săruri de sodiu. Metoda este utilizată în industrie și instituții, la tratarea apei de cazan din  centrale termice industriale  și de cartier, spălătorii, turnuri de răcire, etc.

 

Soluții individuale

Programul amplu face posibilă alegerea instalațiilor optime pentru proiect, în funcție de cantitatea de apă de alimentare continuă sau discontinuă necesară.

instalaii-de-dedurizare.png

Descrierea instalației

Debit pentru module standard: Pănă la 150 m³/h per unitate. Instalațiile pot fi SIMPLEX sau DUPLEX , precum și instalații de apă rece sau apă caldă. Coloanele de filtrare sunt fabricate din oțel și protejate anticoroziv cu polietilena. Fiecare instalație este livrată cu o unitate de control adaptată nevoilor. Regenerarea funcție de debit este cea mai bună din punct de vedere economic .
 

Instalațiile gata montate pe cadru asigură o instalare sigură și rapidă

Mai multe dintre instalațiile DUPLEX pot fi livrate cu dotări standard, ca o unitate în care coloanele, sistemul de conducte și automatizarea sunt construite împreună și montate pe un singur cadru. Conceptul de „Plug & Play” asigură o instalare sigură și rapidă.

Instalații de apă caldă

Mai multe din seria instalațiilor noastre de dedurizare pot trata apă caldă până la 85°C. Coloanele pentru filtrare și vanele cu 5 cicluri sunt concepute special pentru acest scop. Construcția face ca instalațiile de dedurizare să fie potrivite și pentru instalații sanitare.

Rezervorul de saramură – Preparatorul de saramură

Rezervoarele de saramură sunt realizate din polietilenă și sunt ușor de umplut și de curățat. Preparatorul de saramură poate fi adăugat la mai multe serii de instalații și sunt livrate standard cu instalațiile STFA.

 

tipulsm.png

Tipul SM/SG

Debit: Până la 3.6 m³/h.

Tipul SM este utilizat pentru dedurizarea de apă rece.
Tipul SG este utilizat pentru dedurizarea apei calde pănă la 85°C. Posibilitate de montare pe același cadru la instalațiile DUPLEX.
tipulsmh.png

Tipul SMH/SML

Debit: Până la 26 m³/h per unitate.

Instalatiile sunt montate pe un cadru cu conducte și conexiuni electrice efectuate din fabrică.

Tipul SMP Debit: Până la 30 m³/h per unitate.

Instalațiile sunt montate pe un cadru cu conducte și conexiuni electrice efectuate din fabrică. Sistemul de conducte este autoprotejat cu robinete cu bilă pneumatică.
tipulstfa.png

Tipul STFA

Debit: Până la 150 m³/h per unitate.

Instalațiile STFA sunt livrate standard, cu placa injectoarelor care asigură utilizarea optimă de sare, schimbător de ioni și spălare inversă. Instalațiile au unitate de regenerare separată și preparator de saramură complet automat.