Instalații de filtrare

sub.png

Instalațiile de filtrare sunt utilizate în mai multe scopuri : de pretratare inainte de tratarea apei de circulație, a apei de alimentare la cazanele de abur, apei de răcire și a apelor uzate.

Avantaje

Gama largă de produse EUROWATER face selecția posibilă pentru nenumărate tipuri de filtrare – chiar și în lichide cu valori extreme ale pH-ului și a temperaturii.

picture1.png

 

Descrierea instalației

  • Debite pentru instalații standard: Până la 200 m³/h. Instalațiile de filtrare acoperă diferite tipuri: filtre de presiune cu saci filtranți, filtre de cartuș, filtre cu hydroanthracit, filtre cu pietriș, instalații de carbonatare și instalații pentru proiectele de filtrare speciale.
  • Instalația este compusă din instalații cu schimb de ioni selectiv, filtru multimedia cu pietriș și filtru cu cărbune
  • activ. Aplicație: îndepărtarea de metale grele în producția de plăci cu circuite imprimate.
filtre-de-presiune.png

Filtre de presiune cu sac filtrant de tip EF/EFG

Debit: Până la 25 m³/h pe modul.
Densitatea porilor: De la 1 µ.

Ideal pentru filtrarea jobs cu cerințe grele pe debite și spatiu. Utilizate pentru filtrarea: apei din cazan și a apelor de răcire, a agentului termic în instalațiile de termoficare, a apelor de spălare în industria de tratament de suprafață și în industria electronică.
filtre-cu-cartus.png

Filtre cu cartuș

Debit: Până la 30 m³/h.
Densitatea porilor: 0.2-75 µ.

Utilizate pentru filtrarea volumelor mici de apă. Domeniile tipice de aplicare sunt pentru apă industrială și de proces, cât și pentru apă de răcire și sistemele de apă caldă.
filtrare-hydro.png

Filtrare cu hydroanthracit de tip EFT/EFTB

Debit: Până la 200 m³/h pe modul.
Filtru de presiune pentru filtrare multistrat.
Viteza de curgere ideală.

Potrivit pentru colectarea de particule mucoase. Utilizate pentru polisarea apelor uzate care sunt tratate convențional, filtrarea apei de circulație cum ar fi filtrarea apelor de răcire, precum și pentru filtrarea apei din pisciculturi., etc
filtre-fnsa.png

Filtre de presiune de tipul FNS/FNSA

Debit: Până la 8 m³/h

Utilizate acolo unde apa conține cantități mari de impuritați mecanice. Mediul filtrant este compus în conformitate cu cerințele. Nenumărate domenii de aplicare din cadrul industriei, inclusiv la apele recuperate și filtrarea apelor recirculate.
filtre-nisip.png

Filtre de nisip

Debit:Până la 200 m³/h.

Filtru de presiune cu pietriș. Folosit pentru pre-filtrare înainte de orice altă tratare a apei, reducerea SDI (Silt Density Index) înainte de osmoză, cât și pentru filtrarea apelor de răcire.
carbonizare.png

Instalații de carbonizare

Debit: Pana la 100 m³/h pe modul.

Filtru de presiune cu hidrolit de calcliu. Sunt utilizate spre exemplu pentru creșterea durității apei distilate, sunt folosite în industria marină pentru a produce apa potabilă prin evaporarea apei de mare.