Instalații de osmoză inversă

sub.png

Instalațiile de acest tip sunt utilizate pentru produ-cerea de apă demineralizată, fără utilizarea de acid clorhidric și hidroxid de sodiu. Instalațiile sunt utilizate în mod special în centrale termice industriale și de cartier, spitale (centre de dializa și laboratoare ),pentru apă de proces în industria farmaceutică și industria chimicaă precum și în legatură cu instalațiile de umidificare. Instalațiile de osmoză inversă RO elimină virușii și bacteriile și nu cauzează probleme apei reziduale. Instalațiile elimină până la 90% substanțele organice și rețin 98-99% din sărurile din apă.

osmoza.png
osmoza2.png
Instalație de osmoză inversă în execuție din oțel inox rezistent la acizi

Avantaje

Transportul, depozitarea și manipularea acidului și a sodei sunt evitate. Instalațiile sunt extrem de economice în privința spațiului ocupat datorită designului compact. Instalațiile sunt de înaltă calitate, au nevoie de o întreținere minimă iar fiabilitatea este foarte mare.

Descrierea instalației

Debite pentru modulele standard: 50 m³/h - 60 m³/h. Instalațiile de osmoză inversă RO sunt fie produse sub formă de module standard sau la comandă în funcție de ce-rințe. Instalațiile cuprind componentele selectate de înaltă calitate. Acestea sunt complet automate cu monitorizare electronică de calitate.

Instalații la comandă

Există mai multe posibilitați de a comanda. Aproape toate componentele și parametrii pot fi variate și combinate. EUROWATER are o mare experiență în producerea sistemelor de conducte RO, din mai multe tipuri de materiale,cum ar fi PP, PE, PVDF, cât și din oțel inoxidabil. Fundația și cadrul , de asemenea, pot fi livrate din oțel inoxidabil.

roa1.png

RO A1

Debit: Până la 180 l/h.

Model montat pe perete sau pe podea. Instalația cuprinde: pompă centrifugală, prefiltru de 1 µ, panou de comandă cu senzor de conductivitate, control automat al calității, precum și debitmetre din PVC.
rob1.png

RO B1

Debit: Până la 2.4 m³/h.

Recipiente de presiune din oțel inoxidabil montate vertical. Membrane 4”. Circulație ajustabilă, pompe de înaltă presiune din oțel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comandă cu senzor de conductivitate, control al calității automat, debitmetre din PVC și robinete de calitate.
cu-ro.png

Tipul CU:RO – instalații compacte

Debit: Până la 2 m³/h.

Sistem RO complet cu pretratare (filtrare cu cărbune activ și /sau dedurizare). Instalațiile sunt simple, rapide și în condiții de siguranță datorită montării pe cadru cu toate conductele interne și cu cablajul deja făcut. Vezi mai multe la capitolul Instalații compacte CU:RO
rob2.png

RO B2

Debit: Până la 9.6 m³/h. 

Recipiente de presiune din oțel inoxidabil montate orizontal. Membrane 4”. Pompe de înaltă presiune din oțel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comandă cu controlul conductivității, control al calității automat și debitmetre din PVC.
roc3.png

RO C3

Debit: Pănă la 35 m³/h.

Recipiente de presiune din oțel, montate orizontal, acoperite cu polietilenă. Membrane 8”. Pompe de înaltă presiune din oțel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comandă cu senzor de conductivitate, control al calității automat, debitmetre din PVC și robinete pentru spălare de calitate.
roc4.png

RO C4

Debit: Până la 60 m³/h.

Recipiente de presiune din oțel, montate orizontal, acoperite cu polietilenă. Membrane 8”. Pompe de înaltă presiune din oțel inoxidabil, prefiltru de 1 µ, panou de comandă cu senzor de conductivitate, control al calitătii automat, debitmetre din PVC și robinete pentru spălare . Instalațiile sunt proiectate în funcție de cererea clientului.