Produse pentru tratarea apei de racire

sub.png
226.jpg

Utilizând cele mai noi tehnologii HYDRO-X a intreprins o cercetare intensă în dezvoltarea acestui produs. Masurători “ on line “ au arătat o capacitate de stabilizare a durităţii până la 80 grade germane.

 

375.jpg
HYDRO-X a dezvoltat un produs chimic general care poate fi aplicat fie prin dozare proporţională sau prin dozare funcţie de pH HYDRO-COR 204 conţine molibden, BTA şi alţi inhibitori de coroziune, care inhibă coroziunea cuprului şi aliajelor sale, ca şi a multor carburi metalice etc.
306-224.jpg
HYDROCOR 201 constă dintr-un amestec sinergetic de stabilizatori organici ai durităţii şi oxid de zinc ca şi protecţie catodică având scopul de prevenire a depunerilor şi coroziunii în sistemele de răcire deschise.

HYDROCOR 201 are efectul de blocare a cristalizării, în consecinţă se previn depunerile cristaline , oxidul de zinc prevenind coroziunea.
306-224.jpg
HYDROCID 306 se bazeaz ă pe un biocid puternic de spectru larg cu acţiune rapidă. Este eficient asupra bacteriilor gram pozitive cât şi gram negative dar şi asupra algelor şi ciupercilor. Îşi păstrează efectul într-o gama largă de pH şi nu conduce la spumare.
img_375.jpg
Este un biocid împotriva bacteriilor ce se dezvoltă în apele din sistemele industriale de răcire – acţionând în special împotriva bacteriei Legionella. Hydrocid 375 este un produs lichid limpede cu densitatea de 1,15 kg / litru.
hydroplex1.png
HYDROPLEX 103 conţine săruri EDTA. Este aplicabil pentru dizolvarea gipsului, carbonatului de calciu şi magneziu şi a hidroxidului de magneziu.
hydroplex2.jpg
HYDROPLEX 104 este destinat prevenirii depunerilor de piatră în sistemele de răcire şi condensatoare.
hydroplex3.jpg
HYDROPLEX 136 este utilizat în principal pentru ajustarea pH-ului în apele de răcire.