Tratamentul apei de proces

sub.png

Denumirea de “apa de proces” este în mod uzual atribuită apei care nu poate fi catalogată drept apa potabilă si care este utilizată în legatură cu instalații tehnice din:  procesele de producție industrial, cogenerare și instituții publice. Apa de proces trebuie să parcuragă tratamente intensive precum dedurizarea și demineralizarea.

Tratrea apei industriale 

Probabil că orice producător utilizează apa pe parcursul unuia din procesele de producție. Domeniul de utilizare a apei industriale include scopuri precum : fabricare, procesare, spălare, diluare, răcire, încorporarea apei în produs sau pentru nevoile sanitare din cadrul procesului de fabricație. Industrii mari consumatoare de apă de proces sunt : industria alimentară, a berii, a hârtiei, chimică, metalurgică sau rafinăriile.

Apa pentru uz comercial 

Apa pentru uz commercial este foarte importantă pentru că, fară ea, nu am avea restaurant, pizzeria sau cantine. Alături de unitațile de alimentare publică, apa comercială alimentează hoteluri, birouri, închisori, instituții militare.

Angajament înalt

Prin forța dată de gama largă de produse, mulții ani de experiență și a angajamentului ridicat, EUROWATER este în masură să realizeze proiecte în cadru a nenumărate aplicații. 

 

apa-de-cazan.png

Dezavantajele legate de depunerile de piatră, coroziune, purjare frecventă și consum ridicat de chimicale sunt minimizate de către instalațiile EUROWATER. Instalațiile noastre de tratare a apei asigură o durată de viață mai lungă a cazanelor cât și o operare mai economică.

 

termoficare.png

Problemele curente în sistemele de termoficare sunt : coroziunea, pierderile de apă, dezvoltarea bacteriilor. Aceste probleme sunt cauzate de oxigen, săruri și impuritațile mecanice din apă. Tratamentul corect al apei asigură operare lipsită de probleme și optimă economic.

apa-din-produsul-finit.png

Apa de la rețeaua orașului ce urmează a fi utilizată direct în produsul finit necesită adesea un tratament suplimentar pentru a asigura produsului finit calitatea impusă, conservabilitate și aspect corespunzător. EUROWATER furnizează soluții complete pentru apa utilizată în produsul finit din aproape toate domeniile industriale

apa-de-spalare.png

Apa de spălare este utilizată în multe domenii industrale. EUROWATER ARE are o mare experiență legată de proiectele aferente apelor de spaăare indiferent dacă aceste ape sunt utilizate în  : fabricile de geam termopan, industria alimentară, micro-electronică , a acoperirilor de suprafață,  ... etc.

apa-de-racire.png

Necesitațile de tratare a apei sunt mari în legătura cu turnurile de răcire și condensatoarelor evaporative. Tratamentul apei previne coroziunea si dezvoltarea biologică.  Un tratament corect al apei de răcire asigură o durată de viață lungă a instalațiilor dumneavoastra cât și o funcționare mai bună din punct de vedere economic.

apa-pentru-umidificare.png

Variațiile mari ale umiditătți degradează materialele și obiectele, iar aerul prea uscat influentează negativ confortul personalului. Acest fapt poate fi prevenit prin adăugarea unui surplus de umiditate în aer sub forma de vapori de apă sau prin pulverizare.