Tratamentul apei de cazan

sub.png

Tratamentul apei de cazan este elemental central în efortul de a atinge un nivel de operare a cazanelor lipsit de probleme, eficient economic și care să furnizeze constant un abur de calitate.  Dezavantajele cauzate de fomarea de piatră, coroziune, purjare frecventă sau consum ridicat de chimicale au ca rezultat consecințe financiare negative.

Cerințe particulare

EUROWATER are o mare experiența în tratamentul apei de cazan si în rezolvarea problemelor legate de operarea cazanelor de abur. Soluțiile sunt optimizate în baza nevoilor individuale. Citiți mai multe în paginile : dedurizare, osmoză inversă, degazoare.

Operare economică

Tratamentul corect al apei de cazan va asigura o durată de viață mai lungă și un nivel redus de coroziune, în timp ce consumul mic de chimicale asigură o operare economică. Vă rugăm a nu ezita în a ne contacta pentru a calcula durata de recuperare a investițiilor în instalații de tratare a apei.

 

picture7.png

Tratament al apei de cazan. Osmoza inversa în dubla trecere DPRO 02-16/12  cu un debit de 2.5 m3/h

picture8.png

Apa de adaos pentru turbine de abur de inaltaă presiune. Soluția constă într-o instalație de demineralizare UPCORE demineralization plant, degazor CO2 , si pat mixt.  Valori foarte reduse ale conductivitătți și acidului silicic.