Cogenerare

sub.png

Tratarea apei din instalțiile de furnizare a energiei termice către populație este unul din domeniile cheie al companiei                EUROWATER. Tratamentul corect al apei asigură operarea fără probleme și optimă economic.  Cerința cuprinde atât tratamentul apei pentru cazanele din sistemele de cogenerare cât și tratamentul apei de adaos sau al apei recirculate din sistemele de termoficare.

Soluții optime de tratare a apei

O alegere rezonabilă a procedeului de tratare necesită cu-noașterea unui lung șir de parametrii care variază de la un proiect la altul. Cunoscând acești parametrii tehnicienii experimentați EUROWATER vă pot asista în selectarea instalațiilor cele mai potrivite și în calculul costurilor de operare.

Experiența internațională

EUROWATER furnizează în întreaga lume instalații de tratare a apei destinate sistemelor de cogenerare. Oferim consultanță și asistență tehnică la un nivel tehnologic ridicat incluzând și control PLC.

cogenerare.png

Tratament al apei de cazan pentru o turbină de abur  de înaltă presiune.  Calitatea apei respectă prescripțiile tehnice VGB( germane ) pentru cazane ce operează la presiuni mai mari de 68 bar.