Galvanizări și vopsitorii

sub.png

În mod normal tratamentul de suprafață este efectuat atât din motive legate de aspect cât și din motive tehnice. În trecut tehnologia galvanizării ( acoperirile metalice ) a fost pe larg utilizată, totuși, în ultimii ani se manifestă o creștere a ponderii tehnologiilor de acoperire prin vopsire. Asta se întâmplă conco-mitent cu aplicarea unui mai bun tratament pregătitor precum fosfatarea sau cromarea care dau protecție optimă la coroziune. Ambele tehnologii, galvanizarea sau vopsirea, prezintă cerințe dificile legate de tratamentul apei de proces.


Program puternic

EUROWATER are un program puternic de instalații cu schimbare de ioni sau instalații cu membrane pentru soluționarea proiectelor din domeniul acoperirilor de suprafață. Mai mult, oferim filtre și instalații cu schimbare selectivă de ioni pentru îndepărtarea metalelor din apele ce urmează a fi deversate la canal. În acest mod, conținutul de metale din apă poate fi redus la mai puțin de 0.1 mg/l pentru fiecare metal.

galvanizari.png

Eliminarea metalelor grele  prin utilizarea de filtre multimedia cu rășini  selective schimbătoare de ioni  la o companie din domeniul microelectronicii.