Industria chimică

sub.png

În toate tipurile de industrie chimică apa este utilizată fie în produsul propriuzis fie în procesele de producție.

Industria chimică este un grup ce acoperă producția de chimicale de bază, pesticide și produse agro-chimice, vopsele și lacuri, săpun, agenți de curățare, parfumuri, șampon și materii prime farmaceutice.

În cele mai multe cazuri, calitatea apei provenite de la stațiile orășenești de epurare este insuficientă întrucât conținutul de săruri inorganice perturbă sau strică produsele sau procesele.

Atât apa dedurizată cât și apa demineralizată sunt frecvent utilizate în fluide chimice care asigură o compoziție și un aspect stabil  produselor. În același timp, se evită precipitarea  -  chiar și sub largi influențe termice.

Datorită multor ani de contact cu industria chimică, am câștigat un nivel înalt de experiență în acest domeniu, indiferent dacă am avut de a face cu apa de proces, apa potabilă, apa de răcire, apa de spălare, apa de cazan, etc.

industria-chimica.png

Instalație complexă de tratare pentru producerea de apă de cazan și apă de proces.  Soluția tehnică  realizează o apă complet liberă de silicon  -  care a fost cerința expresă a clientului.