Industria de autovehicole

sub.png

Cantități mari de apă de spălare se utilizează la fabricarea autovehicolelor pentru degresare și tratamentul  suprafețelor caroseriei. În aceste cazuri este de mare importanță ca apa să fie corect tratată pentru fiecare proces în parte.

În plus, deseori este dorită recircularea apei. Scopul este de a minimiza consumul de apă și de a preîntâmpina deversarea la canalizare a metalelor grele. Acest lucru poate fi realizat prin procesul de schimbare selectivă de ioni. 

Tratarea apei de cazan, a apelor de răcire sau a apei pentru umidificare sunt alte exemple de aplicații utilizate în industria de automobile.

Am rezolvat multe sarcini de tratare a apei la companii mari precum : SAAB, VOLVO, TOYOTA, CITROEN și RENAULT. În toate cazurile EUROWATER a fost partenerul de încredere de la fazele de proiectare la punerea în funcțiune a instalațiilor.

autovehicle.png

Trei instalații de osmoză inversă cu dublă trecere fiecare asigurând un debit de 3.5 m³/h  pentru recircularea apelor de spălare la o  companie producătoare de autovehicole.