Industria electronică

sub.png

Este cunoscut faptul că apa conduce curentul electric. Un tratament eficient al apei poate reduce conductivitatea la aproximativ 0,055 microsimens per centimetru. Acesta este nivelul teoretic cel mai redus ce poate fi atins. Atunci când se fabrică componente electronice este necesar a se utiliza apă de foarte înaltă calitate.

Adaptabilitate la cerințe

EUROWATER  a dezvoltat concepte proprii pentru proiectele legate de industria electronică. Soluțiile tehnice alese sunt adaptate la cerințele individuale a fiecărui client în parte. Cu privire la alegerea materialelor pentru instalații și sisteme de conducte, menționăm faptul că respectăm cerințele severe de calitate specifice industriei electronice.

Know-how

Am atins un nivel înalt de competență în furnizarea de instalații de tratare a apei utilizate la fabricarea semiconductorilor, fibrelor optice, plăcilor de bază . EUROWATER este de departe liderul în acest domeniu.

industria-electronica.png

Soluție tehnică pentru apa de proces. Sistemul de conducte este din PP care se distinge prin rezistența ridicată la acțiunea chimicalelor și a agenților de dezinfecție. Îmbinările sunt executate în tehnologie de sudare BCF eliminându-se astfel riscul dezvoltării bacteriilor.