Industria farmaceutică

sub.png

În industria farmaceutică apa este fie parte din produsul finit insuși , fie utilizată în procesul de producție cât și la operațiile de curațare. Toate laolaltă fac ca solicitările legate de calitatea apei să fie mari. Apa de la rețea nu răspunde calitativ deoarece conține săruri, materie organică, particole și microorganisme care pot polua sau chiar distruge produse sau procese de fabricație. Apa de proces din industria farmaceutică trebuie să fie de înaltă calitate și în același timp să raspundă cerințelor din regulamentele farmaceutice ce guvernează echipamentul de tratare a apei în cauză.

EUROWATER  este la curent cu actualizările specificațiilor le-gate de cerințele din industria farmaceutică. Ne concentrăm atenția pentru a da clienților noștri recomandări profesionale care să dea siguranță că s-a făcut o bună alegere a echipamentului de tratare a apei.

industria-farmaceutica.png

În industria farmaceutică apa joacă un rol în produsul însuși, în procesul de producție și pentru scopuri de curățenie. Deci, cerințele legate de calitatea apei sunt înalte.

Apa dedurizată și apa demineralizată sunt utilizate în multe procese pentru a se asigura o calitate constantă a produsului finit la inspecția de calitate finală.


Tratament orientat pe sarcini

Sărurile, particolele, materia organică, humusul și microorganismele se îndepărtează prin filtrarea prin membrane. Ca precauție suplimentară pentru microorganisme se instalează lămpi cu ultraviolet sau filtre sterile.


Sistemele de conducte

În industria farmaceutică există cerințe mari legate atât de echipamentele pentru apă de proces cât și pentru sistemele de conducte aferente. Montajul corect este crucial în atingerea calității produsului final. Proiectarea trebuie centrată pe găsirea celor mai bune componente structurale. Modul de alegere a materialelor reflectă scopul aplicației și cerințele clientului. EUROWATER oferă o gamă de sisteme de conducte din materiale standard ( PP, PP-N, PVDF, oțel inox AISI 316 ). Ori de câte ori este posibil, adaptăm materialele la solicitările clienților nostri.


Validare

Toate instalațiile de tratare a apei EUROWATER vin însoțite de documentații și programe de validare standard. Do-cumentația este particularizată individual.


Soluții individuale și optime economic

EUROWATER este furnizorul de soluții complete de tratare a apei pentru industria farmaceutică. Inginerii nostri experimentați vă ajută să construiți instalația optimă de tratare a apei bazându-se pe informații precum : aplicația de producție, durata de viată, aspectele economice și protecția mediului. Un tratament corect al apei contribuie atât la menținerea calității optime cât și la aspectul produselor dumneavoastră.