Industria geamului termopan

sub.png

Tratamentul apei pentru mașinile de spălat geam

Crearea continuă de noi tipuri de geamuri cu noi proceduri de spălare a condus la solicitări înalte legate de tratarea apei. Funcție de aplicație, există solicitări legate de valoarea pH-ului sau de conținutul de săruri  din apa de spălare. Mai mult, impuritățile mecanice trebuie îndepărtate iar conținutul de germeni sau substanțe organice din apă trebuie menținut cât mai jos posibil.

Apa de adaos și reutilizarea apei

Apa de adaos demineralizată poate fi produsă fie prin schimbare de ioni fie prin osmoză inversă. Noi adaptăm soluția tehnică necesităților dumneavoastră.

În condițiile unui consum ridicat de apă la prețuri tot mai ridicate, este avantajos a se utiliza echipamente de reutilizare ( recirculare ) a apei de spălare.

Funcție de proiectul considerat, instalația de recirculare cuprinde filtru mecanic sub presiune, filtru cu sac, filtru carbon, filtru cu pietriș și lampă ultraviolet.

 

Experiența internațională

Aflându-se în strânsă colaborare atât cu constructorii de mașini de prelucrat geam cât și cu producătorii de geam termopan,   EUROWATER s-a menținut aproape de procesul de dezvoltare a industriei de geamuri termopan. În special prin intermediul subunităților noastre din Germania, Austria, Polonia, Republica Cehă și Slovacia am căștigat o mare experiență legată de apa de spălare a geamurilor. Suntem pregătiți să răspundem oricărei solicitări din domeniul fabricării geamurilor termopan.

industria-termopan.png

Instalație compactă de tratare a apei concepută special pentru spălarea geamurilor termopan-  răspunde sarcinilor legate de apa de adaos și de recirculare a apei  de spălare. Automatizată PLC.