Spitale și laboratoare

sub.png

Spitalele, laboratoarele și farmaciile sunt mari “consumatoare” de instalații de tratare a apei. Aceste centre de activitate solicită apă de mare puritate pentru : autoclave, aparatură de distilare, scanere, aparatură ultrasonică, titrare, curățarea laboratoarelor, producție farmaceutică, cabinete dentare, dializă și alte sarcini primordiale.

Dar și pentru sarcinile secundare cum ar fi apă de cazan sau apă pentru activitațile de catering există o mare cerere de instalații de tratare a apei.


Multe solicitări - o multitudine de soluții

EUROWATER a furnizat echipament de tratare a apei pentru un număr de proiecte din sectorul de sănătate și cele mai multe spi-tale daneze beneficiază de instalații performante. Instalațiile de osmoză inversă cu dublă trecere sunt produse noi a căror popularitate se datorează tocmai dublei protejări a calității apei.


Referințe

În plus față de spitale și laboratoare, referințele de pe piața daneză includ un număr din cei mai cunoscuți fabricanți de produse farmaceutice. Osmoza inversă cu dublă trecere satisface ce-rințele de calitate pentru apa purificată atât pentru standardele europene cât și pentru cele americane.

spitale.png

Instalație de osmoză inversă cu dublă trecere cu o capacitate de 0.5 m³/h.