Unități compacte de osmoză inversă

sub.png

Noua noastră serie de unități compacte de tip CU:RO este compusă

dintr-un sistem complet de osmoză inversă, împreună cu pre-tratare pe același cadru din oțel inoxidabil – gata de utilizare. Conceptul aduce următoarele avantaje:

  • sistem predeterminant cu o gamă de opțiuni standard pentru pre-tratare; achiziție și proiectare simplă
  • testat în fabrică ca un întreg; riscuri minime la punere în funcțiune
  • montare pe cadru; instalare sigură și rapidă
  • design compact cu dimensiuni gabarit minime

Seria include 5 dimensiuni diferite, cu ieșire standard de apă demineralizată de la 0.4 la 2.0 m³/h – fiecare disponibilă cu trei opțiuni pentru pretratare.

unitati1.png
unitati2.png

Pretratament:

Pretratarea adecvată a apei de alimentare a unui sistem RO este un factor esențial pentru o funcționare cât mai îndelungată fără probleme. Blocarea membranelor cu solide în suspensie, depunerea de mine-rale și alte impurități trebuie să fie prevenite prin măsuri adecvate. Mineralele care dau duritate pot fi eliminate prin dedurizarea apei, solidele în suspensie sunt îndepărtate într-un filtru mecanic, în timp clorul liber poate fi eliminat într-un filtru cu cărbune activ. Puteți selecta dintre opțiunile de pretratare următoarele:

  • Dedurizare SIMPLEX
  • Dedurizare DUPLEX, care funcționează în paralel
  • Dedurizare și declorinare DUPLEX, cu rășini schimbătoare de ioni și cărbune activ în aceeași coloană pentru dedurizarea și îndepărtarea de clor liber, cu funcționare în paralel

În plus, toate unitățiile sunt echipate cu un filtru mecanic special, care este fiabil și usor de întreținut. O clapetă de sens pentru a separa unitatea de sistemul public de apă este de asemenea montată pe toate unitățile.

Panoul de control SE30

Un sistem de control EUROWATER proiectat, cuprinde un panou operator și un controler logic programabil (PLC). Acesta este accesibil pe partea frontală a unitații, împreună cu debitmetrele și manometrele.

Panoul de comandă este extrem de simplu de utilizat. Panoul are un ecran mare, iluminat, pentru controlul și monitorizarea optimă a operatorului. Structura meniului este standardizată și disponibilă în mai multe limbi pentru un acces facil și rapid la datele de funcționare și setările parametrilor. Tastele de pe panoul frontal fac posibilă programarea, fără a încălca clasa de protecție IP54.

Altele:

  • Tablou de control pentru alimentarea cu energie, cu întrerupătorul principal și protectie a motorului pentru pompa de inaltă presiune a instalației RO.

Măsurarea conductivității cu compensare de temperatură și semnal de ieșire 4-20 mA.